Οι Ίκαροι προετοιμάζονταν εδώ και καιρό για την πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής κόντρα στο Πευκοχώρι, αφού δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για τις ομάδες που εμφανίζονταν, ως υποψήφιες για αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2.

Η τελευταία εξέλιξη, είναι η αποχώρηση των Τρικάλων οριστικά και η κατάληψη της θέσης από το Πευκοχώρι, αφήνοντας κενή μια θέση στην Β΄ Εθνική και φυσικά κενό το όνομα του αντιπάλου των Ικάρων αφού οι Σερραίοι θα ταξίδευαν στην Χαλκιδική, την προσεχή Κυριακή.

Το Πευκοχώρι που έχασε δυο φορές πέρυσι από τους Ίκαρους και από καραμπόλα πήρε την τρίτη προνομιούχο θέση, που τελικά έδωσε εισιτήριο ανόδου ήταν έτοιμο από καιρό για αυτή την κατάσταση. Στα τωρινά δεδομένα αντίπαλος των Ικάρων, λογικά, την άλλη Τετάρτη και όχι την Κυριακή 7/10 θα είναι είτε ο Πολύγυρος, είτε η ΧΑΝΘ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γειτονικού νομού.

Όπως και να έχει οι Ίκαροι του Κώστα Σίσκου θα είναι έτοιμοι με όποιον αντίπαλο και αν αγωνιστούν, αν και η ομοσπονδία δεν προστατεύει όπως θα έπρεπε, τόσο τις ομάδες που είναι αδύναμες και αποχωρούν, όσο και τα υγιή σωματεία που παλεύουν σε δύσκολους καιρούς για το κάλο του αθλήματος, όπως είναι οι «κυανοκίτρινοι».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ.

-Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.